Camera Inspectie

Download Brochures

Ons adres

Borhite bvba
Torhoutsesteenweg 30
8210 Loppem
Algemene kenmerken: 

Door middel van een geavanceerd camerasysteem kunnen wij de binnenkant van uw schoorsteen- of ventilatiekanaal bekijken. Het voordeel hiervan is dat zonder hak- en breekwerk knelpunten, verstoppingen, asbest, etc. kunnen worden opgespoord. Tevens kan de opbouw van uw huidige schoorsteenkanaal bekeken worden.

Bij het in gebruik nemen van een schoorsteenkanaal, waarvan u de geschiedenis niet kent, is het ook aan te raden deze van te voren na te laten kijken. Zo voorkomt u verrassingen zoals bvb scheurvorming.

Jammer genoeg komen er jaarlijks nog vele schoorsteenbranden voor. De oorzaken zijn vooral achterstallig onderhoud, foutieve aansluitingen of het stoken van een verkeerde brandstof. Bij een schoorsteenbrand heeft het rookkanaal flink te lijden. De hoge temperaturen kunnen oplopen tot 700 ° C. Uw schoorsteenkanaal kan behoorlijk aangetast worden. In de meeste gevallen werkt de brandweer met zwaar geschut om het vuur te doven. Het gevolg is o.a. scheuren. Het is dan ook zeer aan te raden na een schoorsteenbrand uw schoorsteen na te vegen en een camera inspectie uit te laten voeren.

Ook voor verzekeringskantoren is deze camera-inspectie het ideale hulpmiddel bij de uitvoering van een expertise na bvb. een schoorsteenbrand

Toepassingen: 

Inspecteren van schoorsteen:
> Verstoppingen
> Opsporen van asbest
> expertise na brand
> ...

Voordelen: 

> Geen kap- of breekwerk
> snel
> duidelijk beeld van het volledige kanaal

Technische kant: 

Camera wordt van boven in het schoorsteenkanaal ingebracht en filmt het volledige kanaal van boven tot beneden.

over borhite

Borhite is de specialist voor alle schoorsteentechieken.
Wij hebben een pasklare oplossing voor alle schoorsteen problemen.

PRIVACY POLICY
VERKOOPSVOORWAARDEN

Borhite

Torhoutsesteenweg 30
8210 Loppem